Zpět na blog

HR snídaně – HR informační systém – alfa a omega moderního HR

23.9.2015 proběhla první ze série podzimních akcí Talterry – HR snídaně na téma výběr HR informačního systému. Ani tentokrát nechyběl ...

4.21.2016
Team Talterra

23.9.2015 proběhla první ze série podzimních akcí Talterry – HR snídaně na téma výběr HR informačního systému. Ani tentokrát nechyběl zajímavý host, poutavě povyprávěla o vlastních zkušenostech s výběrem personálního systému paní Markéta Ťoková ze společnosti Jan Becher – Pernod Ricard. Jsme rádi, že je o naše snídaně čím dál větší zájem, tuto navštívilo na 3 desítky HR profesionálů napříč obory.

První podzimní den tohoto roku jsme se sešli, již tradičně, v prostorách kavárny Era svět, s cílem povědět si něco o záludnostech výběrového procesu nového HR informačního systému.O úvodní slovo a první prezentaci se postaral Jan Pavelka, expert na personální a mzdové systémy v ČR, a také hlava týmu Talterra. Janova prezentace představila hostům evoluční proces personálních systémů, trendy v českém prostředí a seznámila je i se stěžejními kritérii při výběru nového HR informačního systému tak, jak je používá Talterra.

Druhou částí snídaně bylo vystoupení Markéty Ťokové z Jan Becher – Karlovarská Becherovka , která s Talterrou spolupracovala právě při výběru nového HR informačního systému. Paní Ťoková svou prezentací bez větších problémů přesvědčila publikum o tom, že žádné z nabízených řešení na trhu není dokonalé a že zásadní je při výběru přesně si definovat, co nejlépe sedí pro naše konkrétní firemní prostředí. Také poukázala na klíčové fáze výběrového procesu a nebála se upozornit na vlastní chyby během výběru a implementace.

Fotogalerii z naší HR snídaně naleznete ZDE.

Chcete-li se dozvědět více o tom, jak v Talteře postupujeme při výběru HR informačního systému, klikněte SEM.

Budeme se na Vás těšit opět 12.11.2015 v Era světě při naší další HR snídani!

Další podobné články